top of page

STOP dohányzás - 46 éves nő

Updated: Dec 27, 2021


A kliens az éjszakában dolgozott, és hosszú évek óta erős dohányos volt. Saját bevallása szerint 13 évesen kezdte, és azóta egyszer sikerült leraknia a cigarettát 4 hónapra. A munkája nagy stresszel járt, és emiatt nehéznek találta a leszokást. A legfőbb nehézséget az okozta neki, hogy a munkájából adódóan állandóan ki volt téve a cigaretta kísértésének.


Első alkalommal átbeszéltük, hogy milyen "előnyeit" élvezi a cigarettázásnak, és lefektette a célokat, hogy miért akar leszokni végérvényesen. Hamar hipnózisba került, és olyan megerősítéseket kapott, amik a fő fókuszát a pozitív irányba terelik - egészség, lánya egészségének óvása, fogainak óvása és a stresszkezelés egyre könnyebbedő feladata. Ego erősítést is alkalmaztunk, ami külnösen hatékonynak bizonyult azáltal, hogy egyre erősebben érezte magában az erőt és a valódi lehetőséget, hogy a saját irányításába visszavegye a saját életét.


Második alkalommal már csak a pozitív eredményekről számolt be a kliens, átbeszéltük, hogy milyen változásokat észlelt már az első alkalom után magán lelkileg, mentálisan és fizikálisan/egészségügyileg.

25 views
bottom of page