top of page

Foglalási és Lemondási feltételek

Bejelentkezés menete:

Klienseimet telefonon, WhatsApp-on, a honlapon kereszült vagy e-mailen történő előzetes időpont egyeztetés (bejelentkezés) után tudom fogadni. Az időpont foglalása a visszaigazolással érvényes. A visszaigazolt bejelentkezéseddel automatikusan elfogadod az alábbi feltételeket:

Időpont módosítása, időpont lemondása és azok feltételei:

Ha a visszaigazolt időpontban valamilyen okból nem tudsz megjelenni, kérlek jelezd időben! Tekintettel arra, hogy az átszervezés időbe telik, a lemondás / időpont módosítás díjmentesen a lefoglalt időpont előtt 24 órával lehetséges telefonos, vagy írott formában WhatsApp üzenet vagy e-mail formájában. Az időpont módosítása és, vagy lemondása is a visszaigazolással érvényes. Hétfői alkalmak lemondását péntek 24:00-óráig tudom elfogadni.

Rendelkezésre állási díjat számolok fel akkor, ha a lemondás / időpont módosítás 24 órán belüli, melynek mértéke a korábban választott szolgáltatás 2 (kettő) teljes órája. Rendelkezésre állási díj abban az esetben is felszámításra kerül, ha számodra fenntartott időpontban a szolgáltatás elvégzésére alkalmatlan állapotban jelensz meg (pl.: ittas állapot, stb.). Következő alkalommal csak abban az esetben tudlak fogadni, ha a korábbi „Rendelkezésre állási díjat” megfizetted készpénzben, vagy utalás formájában.

Ha az előzetesen lefoglalt és visszaigazol időpontodat elfelejtetted lemondani és azon nem jelensz meg, akkor rendelkezésre állási díjat számolok fel, melynek mértéke a korábban választott szolgáltatás 1 teljes órája. Következő alkalommal csak abban az esetben tudlak fogadni, ha a korábbi „Rendelkezésre állási díjat” megfizetted készpénzben, vagy utalás formájában.

Késés esetén:

Kérlek, hogy a számodra fenntartott időpontra érkezz pontosan! Ha késel, és emiatt a téged érintő szolgáltatás nem kezdődik meg az előre megbeszélt időpontban akkor a késés ideje a szolgáltatás idejéből lesz levonva, mivel az utánad érkező kliens szolgáltatásának is pontosan kell kezdődnie. Ha a késése olyan mértékű, hogy nem teszi lehetővé a szolgáltatás elvégzését, abban az esetben az alkalom elveszik és rendelkezésre állási díjat számolok fel. Rendelkezésre állási díj mértéke a korábban választott szolgáltatás 2 (kettő) teljes órája forintosítva. 

Bármely szolgáltatás elutasításának jogát fenntartom!

Köszönöm, hogy magadat is és engem is megtisztelsz a fentiek be- és tiszteletben tartásával!

bottom of page