top of page
Artboard 5.png

Holisztikus szemléletű fizikai kezelés

Szemlélet

Holisztikus szemléletű fizikai kezelésmenet jól felépített rendszere az, ami a Comprido Holistics egyedülállóságának és sikerének alapját képzi. Ez a szemlélet azt jelenti, hogy nem kizárólag az általad meglévőnek vélt problemá(i)ddal, hanem az egész testeddel, Veled közösen foglalkozunk!

A következő módszerek segítenek

Hogy sikeresen haladjunk a nem csak tünetmentes, hanem az teljesebb és kiegyensúlyozottabb fizikai állapotod felé, a következő módszerek és megközelítések segítenek:

 • Különböző masszázsfajták (svédmasszázs, nyirokmasszázs, mélyszöveti masszázs, problémaspecifikus masszázs, stb...)

 • Csontkovácsolás

 • Passzív kimozgatások

 • PNF nyújtások

 • IASTM (eszközzel végzett lágyszöveti mobilizáció)

 • Mozgástanulás, mozgáskorrigálás

 • Különböző tornák

 • CARs, PAILs és RAILs aktív mobilizációs gyakorlatok

Pesti Balázs 13-HPGy.jpg

Az első alkalommal

Az első alkalommal egy állapotfelmérést csinálunk, és részletesen kikérdezlek az egészségügyi előéletedről, esetleges műtétjeidről és minden téged érintő, fizikai állapotodat befolyásolni tudó eseményről, dologról, ami a jobb megértéshez kell, hogy mi miatt is alakulhatott ki valamilyen mozgásszervi problémád.

 

A tested részletes átvizsgálása, átmozgatása és életmódod megismerése után, egyszerűen és érthetően elmagyarázok minden észrevételt annak fényében, hogy megértsd és tudatosítsd magadban a tested csodálatos működését, hogy megtudd/tudjuk, hogy mi miért alakult ki és mit kell tegyél/tegyünk annak érdekében, hogy tünetmentes legyél és egészséges tudj maradni hosszú távon. A legfontosabb, hogy ezt az állapotot nem csak fenn tudod majd tartani permanensen a személyre szabott tornákkal, nyújtásokkal, erősítésekkel, amiket tanítok, hanem komplex tudás birtokába is kerülsz a testeddel kapcsolatban, ami már az egyéni önfejlesztő munkádat is fogja segíteni.

 

Az első kezelésen már kezellek, és átbeszéljük azt is, hogy körülbelül hány darab utókezelésre lesz szükséged, és ezek milyen módon épülnek majd egymásra!

Így készülj a kezelésekre

 • Az első alkalommal az állapotfelmérés fehérneműben történik!

 • Hozz magaddal váltóruhát már az első alkalomra is, ami lehet leggings, sportruha, vagy bármi más, amiben könnyedén tudsz mozogni.

 • A kezelések után edzeni már nem javaslom, hogy elmenj, de másnap, vagy a kezelés előtt minden további nélkül mehetsz, ha ezt az állapotod engedi!

 • A kezelések napján fogyassz a megszokottnál több vizet, és 1 órával a kezelés előtt már ne egyél nagyobb mennyiséget!

 • Ha vannak a mozgásszervi problémádat érintő orvosi papírjaid, azokat hozd el, hiszen ez megkönnyíti a munkánkat!

Image by Giorgio Trovato

Jó, ha tudod

Tudatosítsd magadban, hogy a munka közös, és mihelyst megérted, hogy milyen módszerekkel, nyújtásokkal, eszközökkel tudsz magadon segíteni, a rendszeres kezelések bizonyos időn túl szükségtelenné válhatnak, azaz el tudunk egymástól búcsúzni.

hogy az én munkám a teljes javulásod 20-30%-át teszi ki, ami elsősorban egy passzív, de annál fontosabb és értékesebb kezdeti változást idéz elő. A fennmaradó 70-80% már a Te otthoni tornáidból, életmódváltásodból, vagy az edzésen folytatott korrigált és helyesebb munkádból fog állni.

SOS kezelések

SOS kezelés minden olyan kezelés, amit sürgős esetben, 24 órán belül a többi kliens időpontjától függően biztosítani tudok számodra.

Akkor van SOS kezelésre szükséged, ha:

 • Könnyűt emeltél, de úgy is maradtál és leszakadni érzed a derekadat.

 • Úgy keltél, hogy mozdulni is alig bírtál a fájdalomtól.

 • Úgy "beállt" a nyakad, hogy alig tudod elfordítani a fejed.

 • Úgy érzed, hogy a fájdalom 1-től 10-ig terjedően 8 felett van, és azonnal szabadulnál tőle.

​Azaz! Azonnali "tűzoltásra" van szükséged!

Az SOS kezelés egy gyors, állapotodtól és a helyzettől függően akár azonnali fájdalomcsillapításra is alkalmas, problémaspecifikus kezelést jelent.

SOS kezelésnek csak az első alkalom számít! Utána már utókezelésekről beszélünk, ami a teljes javulásod felé vezető út állomásait jelentik, és ezek számát a fennálló problémád határozzák meg.

Iroda 11-HPGy.jpg

Átlagosan 4-6 alkalom szükséges ahhoz, hogy el tudjunk búcsúzni úgy egymástól, hogy minden eszközt, tudást és magabiztosságot megkapsz ahhoz, hogy mentesíteni tudd magad a hosszú ideig függést fenntartó terapeuta-kliens viszonytól.

Fiziai kezelés árak

Első alkalom

állapotfelméréssel egybekötött kezelés

60-90 perc

 

Utókezelések

az első alkalmat követő kezelések

40-60 perc

SOS kezelés

60-90 perc

Az árlista 2023. augusztus 01-től, az esetleges módosításig érvényes.

30 000 Ft

20 000 Ft

30 000 Ft

Artboard 5 copy.png

Érdekel a fizikai kezelés?

bottom of page