Pesti Balázs

Clinical Hypnotherapist

Szakképesítéseim

Orosházán születtem és Szarvason nőttem fel, ahol a sportok iránti és egészséges életmóddal, elme erejével kapcsolatos elköteleződésem is kialakult.

2006-ban végeztem a Gödöllői Szent István Egyetemén és ez után a világ számtalan országában jártam, éltem és tapasztaltam.

2013-ban Balázs Attila, a Cédrus Centrum vezetőjének segítségével különböző masszázsokat, fizikai kezeléseket és a  hipnoterápiát is elkezdtem tanulni, alkalmazni. 

2015-ben egy egész évet a Cédrus Centrumban töltöttem, ahol a Balázs Attila által vezetett tanfolyamokon megtanultam különböző masszázsfajtákat, a professzionális csontkovácsolást és a reiki alapokat.

2015-ben megalapítottam a Comprido Holistics-et!

Pesti Balázs 01-HPGy.jpg

2016-ban Péter Tamás, a The Hypnosis Training Institute of Hungary vezetője és Balázs Attila tanítottak meg a hipnózis és hipnoterápia alapjaira.

Tanulmányaimat Londonban folytattam angol nyelven, ahol Dr. John Butler - a hipnoterápia legnagyobb élő alakja - lett tanárom, mentorom és barátom. Róla és az általa alapított Hypnotherapy Training International iskoláról bővebben az iskola nevére kattintva olvashatsz angolul.

Itt kezdtem el mester szintű gyakorlati tudásra szert tenni, ami azóta is csiszolódik, fejlődik és teljesedik.

2021-ben szereztem meg a Clinical Hypnotherapist diplomámat az American Council of Hypnotist Examiners-nél, amiről a ACHE nevére kattintva olvashatsz

bővebben angolul.

Magyar és angol nyelven is dolgozom Clinical Hypnotherapist-ként és a holisztikus fizikai kezelésmenettel egyaránt.

2021-ben kolléganőmmel, Preiner Ildikóval megalapítottuk az International Hypnosis Centert, aminek a honlapját a központ nevére kattintva éred el.

Szakképesítéseim

A folyamatos önfejlesztés, szakmai továbbképzések és az önmagammal és más emberekkel kapcsolatos kíváncsiság biztosítja számomra és a Comprido Holisticshez látogató kliensek számára is egyaránt azt a folyamatosan fejlődő, erősödő és kiteljesedő hiteles alapot, amire minden körülmények között kliensközpontúan bizalommal lehet számítani.

Javaslom, hogy mielőtt felkeresel egy hipnoterapeutát, bizonyosodj meg, vagy kérdezz rá, hogy valamelyik világszinten is elismert egyesületnek regisztrált, szakmailag elismert tagja-e!?

 

A világ legnagyobb és egyben legmeghatározóbb amerikai ACHE (American Council of Hypnotist Examiners) egyesület regisztrált, Clinical Hypnotherapist (certificate# CHT 621-109) minősítéssel rendelkező tagja, a brit HTI (Hypnotherapy Training International) diplomával rendelkező regisztrált tagja és a magyar Hipnózis Érdekvédelmi Egyesület minősített tagja is vagyok.

Artboard 5 copy.png

Miben segíthet a Hipnoterápia?