Rólam

Pesti Balázs vagyok, Clinical Hypnotherapist, csontkovács, masszőr, IASTM masszőr, nyirokmasszőr, yoga és pilates oktató, sportedző, a Comprido Holistics alapítója és a már megszűnt Comprido Akadémia Podcast műsorvezetője.

Orosházán születtem és Szarvason nőttem fel, ahol a sportok iránti és egészséges életmóddal kapcsolatos elköteleződésem is kialakult. Sok sportban jeleskedtem és 11 évet versenyszerűen Capoeiráztam, amivel a világ hatalmas részét beutaztam, és elsőként képviseltem 2009-ben Magyaroszágot a Capoeira VB-n, majd oktattam elsőként Capoeirát Izlandon több éven keresztül. A Comprido név is innen származik, mint Capoeirás becenév (apelido), ami azt jelenti, hogy "hosszú férfi" vagy "colos férfi"!

2006-ban végeztem a gödöllői székhelyű Szent István Egyetem, Vadgazda Mérnök szakán és ez után a világ számtalan országában jártam, éltem és tapasztaltam.

Állandó útkeresésben, belső bizonytalanságban és önmagam elöli menekülésben voltam egészen addig, amíg 2013-ban Balázs Attila, a Cédrus Centrum vezetőjének segítségével, hipnoterápiát alkalmazva válaszokat és megoldást nem kaptam abban az életemben addig felmerülő legfeszítőbb kérdésekre, amik korlátok, bizonytalanság és félelmek között tartottak.

kep_rolam.png

Ekkor találkoztam először a hipnoterápiával, és azzal a tudatalatti ténnyel, hogy minden kérdésünkre ott leljük meg a választ.

 

2015-ben egy egész évet a Cédrus Centrumban töltöttem, ahol a Balázs Attila által vezetett tanfolyamokon megtanultam különböző masszázsfajtákat, a professzionális csontkovácsolást és a reiki alapokat.

2015-ben megalapítottam a Comprido Holistics-et!

Görgess lentebb, ott folytatódik a történet és alább egy videót is láthatsz, amit érdemes megnézned!

wave.png

2016-ban egyenes út vezetett Péter Tamáshoz, aki a The Hypnosis Training Institute of Hungary szervezésében volt hipnoterapeuta tanárom, Balázs Attilával együtt. Itt tettem szert az alapokra a hipnoterápia kapcsán.

Tanulmányaimat Londonban folytattam angol nyelven, ahol Dr. John Butler - a hipnoterápia legnagyobb élő alakja - lett tanárom, mentorom és barátom. Róla és az általa alapított Hypnotherapy Training International iskoláról bővebben az iskola nevére kattintva olvashatsz angolul.

Itt tettem szert a mester szintű gyakorlati tudásra, ami állandóan bővül a tudásvágyam és munkám során megélt "csodák" során.

2021-ben szereztem meg a Clinical Hypnotherapist diplomámat az American Council of Hypnotist Examiners-nél, amiről a ACHE nevére kattintva olvashatsz bővebben angolul.

A folyamatos önfejlesztés, szakmai továbbképzések és az önmagammal és más emberekkel kapcsolatos kíváncsiság biztosítja számomra és a Comprido Holisticshez látogató kliensek számára is egyaránt azt a folyamatosan fejlődő, erősödő és kiteljesedő hiteles alapot, amire minden körülmények között kliensközpontúan bizalommal lehet számítani.

Magyar és angol nyelven is dolgozom hipnoterapeutaként és a holisztikus fizikai kezelésmenettel egyaránt.

A pándémia miatt a hipnoterápia online formában is elérhető!

kep_rolam 2.png

Javaslom, hogy mielőtt felkeresel egy hipnoterapeutát, bizonyosodj meg, vagy kérdezz rá, hogy valamelyik világszinten is elismert egyesületnek regisztrált, szakmailag elismert tagja-e!?

 

A világ legnagyobb és egyben legmeghatározóbb amerikai ACHE (American Council of Hypnotist Examiners) egyesület regisztrált, Clinical Hypnotherapist (certificate# CHT 621-109) minősítéssel rendelkező tagja, a brit HTI (Hypnotherapy Training International) diplomával rendelkező regisztrált tagja és a magyar Hipnózis Érdekvédelmi Egyesület minősített tagja is vagyok.

 

Szakképesítéseim

Keress bizalommal!

Időpontok hétköznapokon reggel 7:00-tól 17:30-ig bezárólag foglalhatóak!

Mobil / WhatsApp:
+36 (70) 638 1455

Kezelések helyszíne:
Budapest, Lendvay u. 15, 1062

#21-es kapucsengő

Ha bármilyen kérdésed van, vagy időpontot szeretnél egyeztetni, akkor jobb oldalon található mezők segítségével megteheted.

Sikeres küldés!