Megérkeztél!

Az igazi fejlődéshez meg kell ismerni a testedet és lelkedet, nincs mese! Mihelyst megismered önmagadat, rájössz, hogy Te vagy az, aki a legtöbbet tudsz segíteni önmagadon. Az ehhez vezető úton segít Neked a Comprido Holistics.

"A segítség benned rejlik, engedd szabadjára  a benned rejlő lehetőségeket!"

 

Pesti Balázs

Hipnoterapeuta, Csontkovács, Masszőr, IASTM terapeuta, Nyirokmasszőr, Yoga és Pilates oktató, Sportedző

Holisztikus szemléletű kezelések jól felépített rendszere az, ami a Comprido Holistics egyedülállóságának és sikerének alapját képzik. Ez a szemlélet azt jelenti, hogy nem kizárólag a meglévő problemá(i)ddal, hanem az egész testeddel foglalkozunk, hiszen az egy csodákkal teli, hatalmas, komplex és egy még annál is erősebb rendszer, mint gondolnád.

Te tudsz magadon a legtöbbet segíteni, csak még nem tudod talán! Engedd, hogy ebben segítsünk, hogy ne állandóan külső megoldásokra várva, vagy azokra támaszkodva limitáld magadat! Néha elkél a segítség, de leginkább az úton haladva, hogy megtaláld magadban a megoldást!

A permanens változáshoz holisztikus szemléletű megközelítés szükséges, ehhez viszont az kell, hogy megismerd a benned rejlő és szunnyadó lehetőségeket, a problémáid gyökerét és szinte limit nélküli lehetőségeidet! Az ehhez vezető testi és lelki fejlődésben segít Neked a Comprido Holistics!

A Comprido Holistics szemlélet

 

Kezelések

TESTI KEZELÉSEK

Ha első sorban fizikai úton akarsz elkezdeni javulni, akkor töltsd le a pdf-et és tudj meg többet a kezelések során alkalmazott technikákról, és arról, hogy mit jelent a holisztikus szemléletű kezelésmenet.

Ha kérdésed merülne fel, akkor keress bizalommal!

HIPNOTERÁPIA

Ha lelki úton teljes értékűen akarsz elkezdeni javulni, akkor töltsd le a pdf-et és tudj meg többet a Hipnoterápiáról, és arról, hogy milyen csodák rejlenek a te tudatalattidban is. A lélek a lényeg!

Ha kérdésed merülne fel, akkor keress bizalommal!

 
 

Budapest, Lendvay u. 15, 1062
+36 70 638 1455

 

Együttműködő partnereink:

Group 141.png
Group 180.png
Group 181.png
Group 177.png
CEDRUSCENTRUM_logo_vector-02.png
barbell-logo-02.png

Comprido Holistics 2018.

Minden jog fenntartva.

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • SoundCloud - Black Circle
  • Spotify - Black Circle